Helytelen meghívása a programnak!
A próbálkozás idejét és IP címedet naplóztuk!

Új, kémiai biztonsággal kapcsolatos jogszabályok kerültek feltöltésre a jogszabályváltozás-figyelő oldalunkra.

Új, hasznos információk, cikkek a ToxInfo tudástárban.

2017. május 31.-ével véget ér a forgalomba levő keverékekre vonatkozó türelmi időszak.

 

 


Biztonsági adatlap | REACH | GHS / CLP | Kozmetikumok engedélyeztetése

 

A ToxInfo Kft. hazánk első kémiai biztonságra specializálódott szolgáltató és tanácsadó vállalkozása. A kémiai biztonság valamennyi területére (biztonsági adatlap/SDS, REACH, CLP, engedélyeztetési és forgalomba hozatali eljárások) kiterjedő komplex szolgáltatásokat kínálunk ügyfeleinknek.

 

Biztonsági adatlap készítés, fordítás

Fő tevékenységünk a biztonsági adatlapok készítése, fordítása, illetve idegen nyelvű biztonsági adatlapok adaptálása a vonatkozó magyar jogszabályoknak megfelelően.

Cégünk alapítása óta (2001) piacvezetőkké váltunk a kémiai biztonság területén és ez további terjeszkedésre ösztönzött minket.  A több mint tíz éve létrehozott nemzetközi kémiai biztonsági üzletágunknak köszönhetően a hazai viszonylatban egyedülálló szakmai tapasztalatokra tehettünk szert a biztonsági adatlap készítésének, fordításának területén.

A biztonsági adatlap elkészítése, illetve megfelelőségének ellenőrzése többfázisú, szakértői feladat.

Célunk a biztonsági adatlapok elkészítéséhez, menedzseléséhez a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelő segítségnyújtás biztosítása.

Biztonsági adatlap készítéssel kapcsolatos szolgáltatásaink   

CLP

Keverékek osztályozása és címkézése 2015. június 1. után kizárólag az 1272/2008/EK rendelet (CLP) előírásainak megfelelően történhet, amely szükségesé teszi a biztonsági adatlapok aktualizálását is. 

A CLP rendelet előírásaira történő zökkenőmentes átállás elősegítése érdekében állítottuk össze egyedi CLP tanácsadói és szolgáltatói portfoliónkat.

CLP rendelettel kapcsolatos szolgáltatásaink

Kozmetikumok engedélyeztetése

Partnereinknek segítséget nyújtunk a teljes engedélyezési folyamatban, a termék címkeszövegének kialakításától egészen a bejelentési folyamat lezárultáig.

Cégünk rendelkezik a vonatkozó jogszabályban meghatározott végzettséggel, és megfelelő szakmai tapasztalattal rendelkező szakemberrel.

Kozmetikai termékekkel kapcsolatos szolgáltatásaink

REACH

A hazai cégeknek jellemzően nincs REACH regisztrációs kötelezettségük, de mégis ez az a rendelet amely valamilyen szinten minden vegyi anyaggal tevékenységet végző vállalkozást érint.

REACH tanácsadói, oktatói tevékenységünk segít eligazodni a jogszabályok útvesztőjében


Minőségpolitikánk

Minőségpolitikánk alapja a humán munkaerőbe vetett hitünk, a folyamatos képzés, és a szakmai tapasztalat.

A ToxInfo Kft. elkötelezett abban, hogy a kémiai biztonság területén az Ügyfelei igényeinek maximálisan megfelelő és az elérhető legjobb minőségű szolgáltatásokat nyújtsa, illetve, hogy ezek a szolgáltatások biztosítsák a szakmai megfelelést a hatóságok számára is.

  

Hasznos háttérinformációk:

Biztonsági adatlap

CLP  

    Kozmetikumok  

     REACH