A keresett lap csak regisztrált felhasználóknak elérhető!

2017. május 31.-ével véget ér a forgalomba levő keverékekre vonatkozó türelmi időszak.

Töltse le és ismerje meg a kémiai biztonság jogszabályait. A jogszabályok értelmezésével, a szükséges teendőkről további segítséget kaphat ügyfélszolgálatunkon. 

Hatályba lép a Bizottság (EU) 2015/1221 rendelete.

 


Biztonsági adatlap | REACH | GHS / CLP | Kozmetikumok engedélyeztetése

 

A ToxInfo Kft. hazánk első kémiai biztonságra specializálódott szolgáltató és tanácsadó vállalkozása. A kémiai biztonság valamennyi területére (biztonsági adatlap/SDS, REACH, CLP, engedélyeztetési és forgalomba hozatali eljárások) kiterjedő komplex szolgáltatásokat kínálunk ügyfeleinknek.

 

Biztonsági adatlap készítés, fordítás


Fő tevékenységünk a biztonsági adatlapok készítése, fordítása, illetve idegen nyelvű biztonsági adatlapok adaptálása a vonatkozó magyar jogszabályoknak megfelelően.

Cégünk alapítása óta (2001) piacvezetőkké váltunk a kémiai biztonság területén és ez további terjeszkedésre ösztönzött minket.  A több mint tíz éve létrehozott nemzetközi kémiai biztonsági üzletágunknak köszönhetően a hazai viszonylatban egyedülálló szakmai tapasztalatokra tehettünk szert a biztonsági adatlap készítésének, fordításának területén.

A biztonsági adatlap elkészítése, illetve megfelelőségének ellenőrzése többfázisú, szakértői feladat.

Célunk a biztonsági adatlapok elkészítéséhez, menedzseléséhez a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelő segítségnyújtás biztosítása.

Biztonsági adatlap készítéssel kapcsolatos szolgáltatásaink 

 

Minőségpolitikánk


Minőségpolitikánk alapja a humán munkaerőbe vetett hitünk, a folyamatos képzés, és a szakmai tapasztalat.

A ToxInfo Kft. elkötelezett abban, hogy a kémiai biztonság területén az Ügyfelei igényeinek maximálisan megfelelő és az elérhető legjobb minőségű szolgáltatásokat nyújtsa, illetve, hogy ezek a szolgáltatások biztosítsák a szakmai megfelelést a hatóságok számára is.

  

CLP


Keverékek osztályozása és címkézése 2015. június 1. után kizárólag az 1272/2008/EK rendelet (CLP) előírásainak megfelelően történhet, amely szükségesé teszi a biztonsági adatlapok aktualizálását is. 

A CLP rendelet előírásaira történő zökkenőmentes átállás elősegítése érdekében állítottuk össze egyedi CLP tanácsadói és szolgáltatói portfoliónkat.

CLP rendelettel kapcsolatos szolgáltatásaink

REACH


A hazai cégeknek jellemzően nincs REACH regisztrációs kötelezettségük, de mégis ez az a rendelet amely valamilyen szinten minden vegyi anyaggal tevékenységet végző vállalkozást érint.

REACH tanácsadói, oktatói tevékenységünk segít eligazodni a jogszabályok útvesztőjében

 

Kozmetikumok engedélyeztetése

 

Partnereinknek segítséget nyújtunk a teljes engedélyezési folyamatban, a termék címkeszövegének kialakításától egészen a bejelentési folyamat lezárultáig.

Cégünk rendelkezik a vonatkozó jogszabályban meghatározott végzettséggel, és megfelelő szakmai tapasztalattal rendelkező szakemberrel.

Kozmetikai termékekkel kapcsolatos szolgáltatásaink

 

Hasznos háttérinformációk:

Biztonsági adatlap

CLP

Kozmetikumok

REACH

 

Pályázataink:

 

 

"Az Európai Unió kémiai biztonsági kultúrájának adaptálása Magyarországon, fejlett IT eszközök segítségével"

 

 

Ajánlott partnerünk:

             

A Hypopor kiválóan helyettesíti, felválthatja a háztartási hipót és az egyéb, klórtartalmú vegyszereket, 

A legfrissebb Hypopor Biztonsági adatlap letöltése