REACH tanácsadás

A REACH gyakorlatilag minden olyan céget érint ahol vegyi anyagot, illetve készítményt/keveréket előállítanak, forgalmaznak vagy felhasználnak.

Anyagok előzetes regisztrációja

Az első alkalommal történő gyártás vagy behozatal időpontjától számított 6 hónapon belül, de legkésőbb 12 hónappal a vonatkozó regisztrációs határidő előtt van lehetőség.

SIEF menedzsment

Az előzetes regisztrációt követően a regisztrációs folyamat lezárultáig az azonos anyagokat regisztrálni kívánó cégek SIEF-eket, vagyis Anyaginformációs cserefórumokat alkotnak.

REACH regisztrációs dosszié elkészítése, benyújtása

2018. június 1.

A regisztrálási követelmények az évi legalább 1 tonna mennyiségben előállított vagy importált, a regisztrálási kötelezettség hatálya alól semmilyen kimondott módon nem mentesülő anyagokra vonatkoznak.

 

REACH szolgáltatásaink

REACH szolgáltatás kínálatunkat a szállítói lánc valamennyi szereplőjének (gyártó, importőr, továbbfelhasználó, forgalmazó) speciális igényének figyelembevételével alakítottuk ki.

A REACH rendelet összes előírásával kapcsolatban szakmai segítséget nyújtunk ügyfeleinknek.

A REACH bevezetésével összefüggésben felmerülő teendők jobb megértésének érdekében kérjük, tanulmányozza át az oldalunkon található "REACH háttér" menüpont alatt megtalálható cikkeket, illetve kérjen cégspecifikus REACH tanácsadást elérhetőségeinken.