Árajánlatkérés biztonsági adatlappal kapcsolatos szolgáltatásokra

ToxInfo – Árajánlatkérés biztonsági adatlap szolgáltatásokra

Az online árajánlatkérő űrlap kitöltése után 24 órán belül írásos árajánlatot küldünk a kiválasztott szolgáltatásra.
Kérjük, hogy a darabszám megadásakor vegyék figyelembe, hogy nagyobb mennyiség esetén jelentősen kedvezőbb árat tudunk adni.
A darabszám függvényében alkalmazott kedvezményeket – szerződéskötés esetén – akár éves, becsült mennyiségekre is biztosítani tudjuk.

 

Segítség a megfelelő szolgáltatás kiválasztásához

Biztonsági adatlap összeállítás szolgáltatásunkat elsősorban keverék előállító továbbfelhasználóknak, vagy importőröknek ajánljuk, osztályozási és/vagy SDS készítési kötelezettségeik teljesítésére.

SDS fordítás szolgáltatásunkat az OKBI bejelentésre kötelezett vagy az EU más tagországaiban vegyi terméket forgalomba hozó forgalmazóknak ajánljuk. Fordítást magyar vagy bármely uniós nyelvről, illetve nyelvre vállalunk.
Kiegészítő szolgáltatásként ajánljuk a címketerv elkészítését és az OKBI részére történő bejelentést is. A kiegészítő szolgáltatásokra vonatkozó igényét kérjük jelezze a “megjegyzés” rovatban.

A biztonsági adatlap aktualizálás, felülvizsgálat szolgáltatást minden olyan esetben ajánljuk, amikor az adatlap tartalmában változás történt, vagy a jogszabályi környezet változása azt szükségessé teszi.

GY.I.K. – A megrendelési, illetve teljesítési folyamattal kapcsolatos kérdések

 

Árajánlatkérés sürgősségi szolgáltatásokra

A biztonsági adatlap fordítás és aktualizálás, valamint a címketerv készítéssel kapcsolatos szolgáltatásaink akár 24 órás teljesítési határidővel is elérhetőek.

Szakmai, vagy a megrendelés és teljesítés folyamatával kapcsolatban felmerülő kérdéseivel kérjük, hogy forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

    Új biztonsági adatlap összeállításaBiztonsági adatlap aktualizálása (felülvizsgálata)Biztonsági adatlap fordítása szakmai lektorálással magyar nyelvreBiztonsági adatlap fordítása szakmai lektorálással idegen nyelvreBiztonsági adatlap fordítása szakmai lektorálás nélkül idegen nyelvre