Hasznos háttéranyagok a REACH rendelet értelmezéséhez

REACH tudástár

ToxInfo – REACH tudástár

A REACH tudástár célja

A tudástár létrehozásával a REACH rendelet hatálya alá tartozó gyártók, továbbfelhasználók, forgalmazók munkáját kívánjuk elősegíteni.

Elsősorban olyan cikkeket teszünk közzé a REACH tudástár kategóriában amelyek ráirányítják a figyelmet a REACH-csel kapcsolatos alapvető kötelezettségekre, vagy az igen terjedelmes rendelet áttanulmányozása nélkül is azonnali információforrásként szolgálhatnak.

A weboldalunkon közzétett szakmai anyagokkal képessé szeretnénk tenni az érintett cégeket arra, hogy a REACH rendelet általi érintettségüket, feladataikat akár önmaguk is meg tudják határozni.
Az egyes előírásokhoz, részfeladatokhoz pedig az alapvető háttér-információkat kívánjuk biztosítani, amelyek segíthetnek a megvalósítás során a helyes irányok megtalálását.

REACH tudástár legfrissebb cikkei

Iránytű a kémiai biztonsághoz

Közértehető módon a kémiai biztonságról.

Új rovatunk célja, hogy közérthető módon tájékoztassa az olvasókat a kémiai biztonsággal kapcsolatos előírásokról, és segítséget nyújtson a kötelezettségek megértéséhez és az azokra való felkészüléshez.

A helyes irány a kémiai biztonsághoz…

 

Iránytű a kémiai biztonsághoz

Figyelem!
Az oldalon található egyes cikkek – a könnyebb érthetőség miatt – nem feltétlenül veszik figyelembe a kémiai biztonság előírásainak összes aspektusát, ezért helyenként „sarkított” megállapításokat tartalmazhatnak.
Minden esetben cégspecifikusan szükséges meghatározni a REACH feladatokat, illetve csak és kizárólag a vonatkozó jogszabályok szövegei tekinthetők hitelesnek!

A REACH rendelet legújabb módosításait keresse a “kémiai biztonság jogszabályai” menüpont alatt.

 

Ingyenes online tanácsadás

Amennyiben nem találta meg az Ön számára fontos információkat weboldalunkon, akkor tegye fel a REACH előírásaival kapcsolatos  kérdéseit közvetlenül a szakértőnknek.

A kérdések elküldéséhez kérjük, hogy az alábbi üzenetküldő alkalmazásunkat vegye igénybe:
Ingyenes online tanácsadás

 

Szolgáltatásajánló