Hasznos háttéranyagok a REACH rendelet értelmezéséhez

REACH tudástár

ToxInfo – REACH tudástár

A REACH tudástár célja

A tudástár létrehozásával a REACH rendelet hatálya alá tartozó gyártók, továbbfelhasználók, forgalmazók munkáját kívánjuk elősegíteni.

Elsősorban olyan cikkeket teszünk közzé a REACH tudástár kategóriában amelyek ráirányítják a figyelmet a REACH-csel kapcsolatos alapvető kötelezettségekre, vagy az igen terjedelmes rendelet áttanulmányozása nélkül is azonnali információforrásként szolgálhatnak.

A weboldalunkon közzétett szakmai anyagokkal képessé szeretnénk tenni az érintett cégeket arra, hogy a REACH rendelet általi érintettségüket, feladataikat akár önmaguk is meg tudják határozni.
Az egyes előírásokhoz, részfeladatokhoz pedig az alapvető háttér-információkat kívánjuk biztosítani, amelyek segíthetnek a megvalósítás során a helyes irányok megtalálását.

Figyelem!
Az oldalon található egyes cikkek – a könnyebb érthetőség miatt – nem feltétlenül veszik figyelembe a kémiai biztonság előírásainak összes aspektusát, ezért helyenként „sarkított” megállapításokat tartalmazhatnak.
Minden esetben cégspecifikusan szükséges meghatározni a REACH feladatokat, illetve csak és kizárólag a vonatkozó jogszabályok szövegei tekinthetők hitelesnek!

A REACH rendelet legújabb módosításait keresse a “kémiai biztonság jogszabályai” menüpont alatt.

 

REACH tudástár legfrissebb cikkei

 

REACH tudástár legutolsó frissítése

2017. december

 

Ingyenes online tanácsadás

Amennyiben nem találta meg az Ön számára fontos információkat weboldalunkon, akkor tegye fel a REACH előírásaival kapcsolatos  kérdéseit közvetlenül a szakértőnknek.

A kérdések elküldéséhez kérjük, hogy az alábbi üzenetküldő alkalmazásunkat vegye igénybe:
Ingyenes online tanácsadás

 

Szolgáltatásajánló