Felajánlás a vegyi védekezés felgyorsításának érdekében

ToxInfo – Felajánlás a vegyi védekezés felgyorsításának érdekében

A ToxInfo Kft. kapacitásainak átcsoportosításával külön szakértői alcsoportot hozott létre a lakossági védekezést elősegítő háztartási vegyipari termékek forgalomba hozatalának meggyorsítása érdekében. Elsőbbségi szolgáltatásainkat mindazon forgalmazók, gyártók igénybe vehetik, akik a járvány megfékezéséhez felhasználható vegyi termékeket kívánnak forgalomba hozni.

A felajánlás célja, hogy szakértelmünkkel elősegítsük a vegyi védekezés részét képező termékek minél gyorsabb piacra jutását, a lakossági igényeknek megfelelően.

Szakértőink ingyenes telefonos tanácsadói szolgáltatással állnak az érintett cégek rendelkezésére. A hatósági bejelentések, valamint az ehhez szükséges dokumentációk (biztonsági adatlapok, címketervek) elkészítése elsőbbséget élvez a munkaszervezésünk során. Intézkedéseink eredményeként várhatóan pár napos átfutási időre sikerül lerövidíteni a forgalmazás megkezdéséhez szükséges dokumentumok elkészítését és a hatósági bejelentések megtételét.

Munkatársaink ügyfélszolgálatunk elérhetőségein, a megszokott munkaidőben várják az érintettek megkeresését.

A jelenlegi fertőzésveszélyes helyzetben kiemelten fontos a lakosság, és a vállalkozások támogatása. Felajánlásunkkal szeretnénk megmutatni, hogy megfelelő szemlélettel mindenki megtalálhatja a segítségnyújtás valamilyen formáját.
Fogjunk össze és lehetőségeinkhez képest segítsük egymást!