ToxInfo Ügyféltámogatási Program

mert a kémiai biztonság a bizalomra épül…

ToxInfo – ToxInfo Ügyféltámogatási Program

 

Ügyféltámogatási Programunk célja

Hisszük, hogy a kémiai biztonság területén magas színvonalú szolgáltatás csak szoros és jó kommunikációs kapcsolaton keresztül érhető el.
A ToxInfo cégkultúráját eddig is meghatározó ügyfélközpontú gondolkodás eredményeként létrehoztuk Ügyféltámogatási Programunkat, hogy az általunk kínált hosszútávú előnyöket minden ügyfelünk egyformán igénybe vehesse.
A szolgáltató részéről a segítségnyújtás nem érhet véget a megrendelés teljesítésével.

 

 

Kiemelt Ügyfélstátusz

Személyes vállalti kapcsolattartó kinevezésével hatékonyabbá tesszük a jövőbeli együttműködésünket és egy magasabb szintű segítségnyújtást biztosítunk az Ön számára a kémiai biztonság területén.

 

Személyes vállalati kapcsolattartó által biztosított előnyök

  • Szakmai kérdés esetén közvetlenül a kapcsolatartója fog választ adni
  • A teljes megrendelési folyamat egy személy kezeli, aki bármikor felvilágosítást tud adni az aktuális helyzetről
  • Kapcsolattartója személyre szabott tanácsokat tud nyújtani Önnek és a
  • Teljesítés ütemezése az Ön igényeihez igazítva
  • Adminisztratív segítségnyújtás már a megrendelés előkészítéséhez (pl.: termékportfólió összevetése a meglévő biztonsági adatlapokkal és címketervekkel, termékek OSZIR bejelentésével kapcsolatos előzmények áttekintése)

Utólagos fizetés

  • Proforma számla helyett elegendő a teljesítés után fizetni
  • Egyéni fizetési határidő

 

Garantált árak

  • Kiemelt ügyfeleinknek árainkat kérésre általános keretszerződésben garantáljuk, amely egész évre biztosítja a változatlan árakat és a mennyiségi kedvezményeket

 

Gyorsított megrendelési folyamat

  • A szokásos megrendelő forma kitöltése helyett, csak azokra a termékekre szükséges adatokat közölni, amelyek szakmailag relevánsak és elengedhetetlenek az aktuális megrendelés teljesítéséhez

 

A Kiemelt Ügyfélstátusz feltételei

Értékhatártól függetlenül a második közös munka után  személyes vállalti kapcsolattartót nevezünk ki az Ön számára. Kapcsolattartója jelentkezni fog Önnél és a későbbiekben a megadott elérhetőségeken közvetlenül vele intézheti a kémiai biztonsággal kapcsolatos ügyeit.

 

Mennyiségi kedvezmények, ha hosszú távra tervez

Hosszútávú együttműködés a kémiai biztoságért…

A biztonsági adatlap készítése, fordítása során alkalmazott mennyiségi árkedvezményeinket, már nemcsak egyidejű megrendelés esetén lehet igénybe venni, hanem szerződéskötés esetén havi, vagy negyedéves időintervallumban megrendelt adatlapok esetén is.

Bővebb információ