Szolgáltatások a kozmetikai termékek forgalomba hozatalának elősegítésére

Szolgáltatások a kozmetikai termékek forgalomba hozatalához

ToxInfo – Szolgáltatások kozmetikai termékek forgalomba hozatalához

Szolgáltatás kínálatunkat a kozmetikai termék importjával, forgalmazásával foglalkozó cégek igényeire szabva alakítottuk ki, hogy a lehető leghatékonyabb módon segítsük elő a termékek forgalomba hozatalát.

A kozmetikai termék teljes engedélyezési folyamatában szakmai segítséget nyújtunk ügyfeleinknek, a termék címkeszövegének kialakításától egészen a bejelentési folyamat lezárultáig.

Tevékenységünket a kozmetikai termékekről szóló 1223/2009/EK rendeletnek megfelelően végezzük.
Cégünk rendelkezik a vonatkozó jogszabályban meghatározott végzettséggel, és megfelelő szakmai tapasztalattal rendelkező szakemberrel.

 

Amiben segíteni tudunk

A kozmetikumokkal kapcsolatos szolgáltatásaink részletes leírásának megtekintéséhez kattintson a fenti linkek valamelyikére.

 

Garancia

Cégünk a kozmetikum engedélyeztetésével kapcsolatban elvégzett szolgáltatásaira teljes körű szakmai és anyagi garanciát vállal. Az esetlegesen felmerülő hatósági észrevételeket, vagy az Ügyfeleink által jelzett kifogásokat 24 órán belül kivizsgáljuk. Az észrevételeket, panaszokat ügyfélszolgálatunk bármely elérhetőségén fogadjuk.

 

Ügyfélkapcsolat

Ügyfélszolgálatunk nagy hangsúlyt fektet a megfelelő gyorsaságú és minőségű tájékoztatásra és ügyintézésre.

Ügyfélszolgálatunk a kozmetikai termékek forgalomba hozatalához igénybe vett szolgáltatások után is rendelkezésére áll szakmai vagy egyéb kérdései megválaszolására.

 

Árajánlatkérés kozmetikai termékekkel kapcsolatos szolgáltatásra

Elektronikus levélben vagy online árajánlatkérőnkön keresztül elküldött árajánlatkérést 24 órán belül megválaszoljuk.
A megfelelő szolgáltatás kiválasztásához segítséget nyújt ügyfélszolgálatunk.