Biztonsági adatlap felülvizsgálata (aktualizálása)

Keverékek 2017. június 1. után kizárólag CLP rendelet szerint elkészített biztonsági adatlappal hozhatóak forgalomba!

Címketerv készítése

Keverékek 2017. június 1. után kizárólag CLP rendelet szerint elkészített címkével hozhatóak forgalomba!

 

 

Biztonsági adatlap szolgáltatásaink

A ToxInfo Kft. elkötelezett abban, hogy a kémiai biztonság területén az Ügyfelei igényeinek maximálisan megfelelő, legjobb minőségű szolgáltatásokat biztosítsa.

Biztonsági adatlap készítése, fordítása terén cégünk elismert piacvezetője a szakterületnek, amelyet több száz elégedett ügyfél, a több mint 15 éves szakmai múlt és jelentős nemzetközi referencia is bizonyít.

Ügyfeleink részére személyes vállalati kapcsolattartót biztosítunk a megrendelés zökkenőmentes lebonyolításának érdekében.

 

Minőségpolitikánk

Minőségpolitikánk alapja munkatársaink szakmai felkészültsége, a folyamatos képzés és a szakmai tapasztalat.

Cégünk nem szoftverrel készíti a biztonsági adatlapokat, ezért nem követjük el az SDS készítő szoftverek által generált tipikus hibákat.

 

Munkamódszerünk

A biztonsági adatlap készítése, fordítása többfázisú, szakértői feladat. Az adatlap készítésének folyamatáról a „Biztonsági adatlap készítésének, fordításának munkafolyamata” című rövid cikkünkben olvashat részéletesen.

 

Garancia

A cégünk által készített biztonsági adatlapokra teljes körű szakmai és anyagi garanciát vállalunk. Az esetlegesen felmerülő hatósági észrevételeket, vagy az Ügyfeleink által jelzett kifogásokat 24 órán belül kivizsgáljuk. Az észrevételeket, panaszokat ügyfélszolgálatunk bármely elérhetőségén fogadjuk.

 

Ügyfélkapcsolat

Ügyfélszolgálatunk nagy hangsúlyt fektet a megfelelő gyorsaságú és minőségű tájékoztatásra és ügyintézésre.

Ügyfélszolgálatunk a biztonsági adatlap elkészítése után is rendelkezésre áll szakmai vagy egyéb kérdések megválaszolására.

 

Referenciák

Büszkék vagyunk arra, hogy a biztonsági adatlap készítés, fordítás területén egyedülálló hazai és nemzetközi referenciákkal rendelkezünk.

Szakértelmünkről, megbízhatóságunkról Ön is meggyőződhet a „referenciák” menüpont alatt.

 

Árajánlatkéréshez, szakmai segítségnyújtásért vagy kérdés esetén keresse ügyfélszolgálatunkat, vagy töltse ki online árajánlatkérőnket.