Biztonsági adatlap szolgáltatások


Minőségpolitikánk

Minőségpolitikánk alapja a humán munkaerőbe vetett hitünk, a folyamatos képzés, és a szakmai tapasztalat. Cégünk nem szoftverrel készíti a biztonsági adatlapokat, ezért mi nem követjük el a biztonsági adatlap készítő szoftverek tipikus hibáit.

Munkamódszerünk

A biztonsági adatlap készítése többfázisú, szakértői feladat. Az adatlap készítésének folyamatáról aBiztonsági adatlap készítésének, fordításának munkafolyamatacímű rövid cikkünkben olvashat részéletesen.

Garancia

Garanciát vállalunk arra, hogy a cégünk általunk elkészített biztonsági adatlapok megfelelnek a vonatkozó nemzeti és közösségi jogszabályok tartalmi és formai követelményeinek. Bármely indokolt esetben módosítjuk a kifogásolt részeket a biztonsági adatlapban.

Szakembereink a biztonsági adatlap elkészítése után is az Ön rendelkezésére állnak és segítik munkáját tanácsaikkal, javaslataikkal a kémiai biztonságot érintő kérdések, problémák megoldásában.

Referenciák

Büszkék vagyunk arra, hogy a biztonsági adatlap készítés, fordítás területén számos nemzetközi nagyvállalat megelégedettségét is kivívtuk.

Szakértelmünkről, megbízhatóságunkról Ön is meggyőződhet a referenciák” menüpont alatt.