Termékinformációs dokumentáció elkészítése

Szolgáltatásunkkal eleget tehet a „felelős személyre” vonatkozó  jogszabályi kötelezettségnek, amely a kozmetikai termék forgalmazását a termékinformációs dokumentáció (TID) meglétéhez köti. 

Kozmetikumok CPNP bejelentése

Az 1223/2009/EK rendeletnek megfelelő bejelentés elvégzése a CPNP (Cosmetic Products Notification Portal) rendszerben.

Kozmetikumok "biztonsági értékelésének" készítése

Kozmetikai termék biztonsági jelentésének elkészítéséhez szükséges értékelés elkészítése az 1223/2009/EK rendeletnek megfelelően.

Kozmetikai termékek címketerveinek elkészítése, fordítása

Kozmetikai termékek címketervének elkészítése a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően és fordítása az EU valamennyi nyelvére

Biztonsági adatlap készítése kozmetikai termékekhez (opcionális)

Kozmetikai termékekhez nem kötelező biztonsági adatlapot mellékelleni, de sok esetben indokolt lehet az alkalmazása.

 

 

Kozmetikumok engedélyeztetésével kapcsolatos szolgáltatásaink

Szolgáltatás kínálatunkat a kozmetikai termék importjával, forgalmazásával foglalkozó cégek igényeire szabva alakítottuk ki, hogy a lehető leghatékonyabb módon segítsük elő a termékek forgalomba hozatalát.

A kozmetikai termékek teljes engedélyezési folyamatában szakmai segítséget nyújtunk ügyfeleinknek, a termék címkeszövegének kialakításától egészen a bejelentési folyamat lezárultáig.

 

Amiben segíteni tudunk:


  • Biztonsági értékelés készítése

  • Termékinformációs dokumentáció (TID) elkészítése

  • Címketerv készítése

  • Bejelentés a CPNP portálon keresztül

  • Szükség esetén biztonsági adatlap készítése

(A kozmetikumokkal kapcsolatos szolgáltatásaink részletes leírásának megtekintéséhez kattintson a fenti piros linkek valamelyikére).

 

Tevékenységünket a kozmetikai termékekről szóló rendeletnek megfelelően végezzük (1223/2009/EK rendelet).

Cégünk rendelkezik a vonatkozó jogszabályban meghatározott végzettséggel, és megfelelő szakmai tapasztalattal rendelkező szakemberrel.

 

Garancia

 

Cégünk a kozmetikumok engedélyeztetésével kapcsolatban elvégzett szolgáltatásaira teljes körű szakmai és anyagi garanciát vállal. Az esetlegesen felmerülő hatósági észrevételeket, vagy az Ügyfeleink által jelzett kifogásokat 24 órán belül kivizsgáljuk. Az észrevételeket, panaszokat ügyfélszolgálatunk bármely elérhetőségén fogadjuk.

 

Ügyfélkapcsolat

 

Ügyfélszolgálatunk nagy hangsúlyt fektet a megfelelő gyorsaságú és minőségű tájékoztatásra és ügyintézésre.

Ügyfélszolgálatunk a kozmetikumok engedélyeztetéséhez igénybe vett szolgáltatások után is rendelkezésére áll szakmai vagy egyéb kérdései megválaszolására.

 

Árajánlatkéréshez, szakmai segítségnyújtásért, kérdés esetén keresse ügyfélszolgálatunkat, vagy töltse ki online árajánlatkérőnket.